Sponsorflater

Vi har en rekke spennende sponsorflater tilgjengelig i Sandnes Tennisklubb, som gir våre samarbeidspartnere muligheten til å fremme sitt merke og engasjere seg i tennismiljøet på en meningsfull måte. Her er noen av de eksklusive sponsorflatene som klubben kan tilby:

Utebaner på Sandnes Idrettspark:

 1. Nettside: Vi gir våre sponsorer eksponering på vår offisielle nettside, www.sandnestennisklubb.no, hvor dere kan nå ut til medlemmer og besøkende på klubben.
 2. Nettside: I tillegg til vår egen nettside, gir vi også muligheten til å være synlig på www.tennisland.no, som er en plattform for den nye tennishallen som skal bygges i Sandnes.
 3. Sponsorskilt mellom bane A og B: Plasseringen mellom to av våre travleste baner gir maksimal eksponering og synlighet for sponsorene.
 4. Banenavn bane A, B og C: Gi ditt navn til en av våre utendørsbaner, og få eksklusiv branding på den valgte banen.
 5. Sponsorvegg: Vi tilbyr en dedikert vegg hvor sponsorenes logoer og navn blir fremhevet, og som vil være synlig under våre arrangementer og aktiviteter.
 6. Annonsering: Gjennom våre arrangementer og kampanjer gir vi mulighet for annonsering av sponsorenes produkter eller tjenester.

Tennishall Sandnes Tennis Arena (når ferdigstilt):

 1. Hallnavn for generalsponsor: Navngi vår tennishall som en generøs sponsor, og få fremragende eksponering hver gang hallen blir omtalt.
 2. Banenavn bane 1, 2 og 3: Som hovedpartner for en av våre innendørsbaner, vil deres navn være sentralt plassert og synlig for spillere og besøkende.
 3. Sponsorskilter langs bane 1, 2 og 3: Få synlighet langs sidelinjen av våre innendørsbaner, hvor deres logo vil være i fokus.
 4. Sponsorvegg: Vi gir våre sponsorer en dedikert vegg inne i vår tennishall, som blir et naturlig fokuspunkt under arrangementene.
 5. Pressevegg: Bli en del av vårt offisielle pressevegg-miljø og få eksponering i mediebildet under våre turneringer og arrangementer.
 6. Annonsering: Fortsett å dra nytte av våre kampanjer og arrangementer for å markedsføre deres produkter eller tjenester.

Ved å støtte Sandnes Tennisklubb gjennom disse sponsorflatene, får dere ikke bare muligheten til å øke deres merkevarebevissthet og synlighet, men også til å engasjere dere i et aktivt og lidenskapelig tennismiljø. Sammen kan vi bygge et langsiktig partnerskap som gagner begge parter.