Tennistilbud til partnere / støttespillere

Opplev gleden av tennis sammen med oss!

I Sandnes Tennisklubb lager vi en engasjerende tennisopplevelse som kombinerer det sosiale med sportslig mestring. Uansett om du er nybegynner eller har spilt tennis før, har vi skapt et unikt tilbud som vil glede sponsorer og partnere som velger å støtte Sandnes Tennisklubb.

Våre arrangementer er ikke bare tennisøkter; de er sosiale sammenkomster som gir deltakerne en innbydende og nybegynnervennlig introduksjon til tennis. Med et bredt utvalg av tennisracketer og baller tilpasset ulike ferdighetsnivåer, spiller vi på mindre baner med lavere nett for å fremme følelsen av mestring og suksess.

Vi forstår verdien av teambuilding hos bedrifter, derfor tilbyr vi ansatte og deres familiemedlemmer, en grundig innføring i tennis som gir en følelse av prestasjon. For de som allerede er kjent med tennis eller padeltennis, tilpasses treningen til deres ferdighetsnivå for å sikre at alle får optimalt utbytte av opplevelsen.

Våre arrangementer passer perfekt for bedrifter som søker en teambuilding-opplevelse som er:

  • Underholdende
  • Lærerik
  • Utfordrende
  • Berikende med følelse av mestring

Sammen med våre verdifulle partnere vil hovedtreneren skreddersy aktiviteter som oppfyller deres spesifikke ønsker og behov. Dette partnerskapet sikrer ikke bare en meningsfull involvering, men gir også en unik mulighet til å skape et arrangement som gjenspeiler sponsorernes verdier og visjoner.

Velkommen til Sandnes Tennisklubb, der tennis blir en unik mulighet til å bygge fellesskap, styrke bånd og oppnå sportslig suksess – alt med et personlig preg som gir verdi både for sponsorer og deltakere.