Tennisklubbens visjon og verdier

Sandnes tennisklubb sine visjoner og verdier:

I Sandnes Tennisklubb er våre visjoner og verdier hjørnesteiner som leder oss mot å skape et inkluderende og dynamisk miljø, hvor trivsel og mestring står i sentrum. Vårt overordnede mål er å spre gleden ved tennis og gi flest mulig en langvarig og positiv tennisopplevelse. Dette er også visjonen til Norges tennisforbund: «Flere skal spille mer tennis – og de skal spille hele livet«.

Vi har et sterkt ønske om å være en trygg, inkluderende og inspirerende klubb for alle aldersgrupper i Sandnes – barn, ungdom og voksne. Vårt primære fokus er å sikre at våre medlemmer føler seg velkomne og ønsker å være en del av vårt klubbfellesskap i lang tid framover.

Vi ser på tennis som mer enn en individuell sport; det er en familiemøteplass. Vårt motto, «Tennis – en livslang familieidrett«, understreker vår tro på at tennis kan være en aktivitet som samler hele familien. Konseptet «Familietennis» er en viktig del av vår klubbidentitet.

Vår fremtidsrettete plan inkluderer et fremtidsrettet anlegg som samler både innendørs- og utendørsbaner (byggetrinn 2) på ett sted, supplert med et servicebygg som fungerer som et knutepunkt for alle aldre. Anlegget vårt inkluderer ordinære tennisbaner, barnetennisbaner, ballvegg, møterom, barnerom, treningsrom og garderober,

Samtidig ønsker vi å spre tennissporten ut i alle hjørner av Sandnes. Gjennom skolebesøk, minitennisbaner og aktivitetsdager i ulike bydeler, ønsker vi å gjøre tennis tilgjengelig for alle. Vi ser på mangfold som en styrke og ønsker å inkludere alle uavhengig av bakgrunn, etnisitet eller sosial status.

Vi vil gi et seriøst og kvalitetsbevisst idrettstilbud med en tilgjengelig prislapp som ikke ekskluderer noen. Vår målsetning er å gi flere i Sandnes – både barn, ungdom og voksne – muligheten til å oppdage gleden, engasjementet og fellesskapet som tennis kan tilby, samtidig som de får en helsefremmende aktivitet.

Vi søker midler fra Zuccarello-stiftelsen for at medlemmer kan søke om redusert treningsavgift. Vi skal fortsette å jobbe for å hjelpe de som trenger rabattert treningsavgift. 

Vårt varierte aktivitetstilbud bygger på idrettsglede og fellesskap. Selv om tennis er en individuell sport, inkluderer vi lagaktiviteter som herre-, dame-, gutte- og jentelag. Gjennom dette ønsker vi å fremme lagånden og dyrke samholdet som tennis kan tilby.