Tennistilbudet i tennisklubben fremover

Sandnes Tennisklubb står foran spennende endringer i vårt aktivitetstilbud, da vi venter på å kunne utvide vår medlemstilgang i takt med byggingen av den nye tennishallen. Dette vil gi oss muligheten til å introdusere en rekke nye og forbedrede aktiviteter som vi er overbevist om vil skape større interesse og engasjement blant våre medlemmer. Her er en oversikt over noen av de planlagte aktivitetene:

Tennis-skolefritidsordning (SFO): Vi har planer om å tilby et tennistilbud for barneskoleelever fra kl. 13:00-16:00. Dette vil være et etter-skolen-tilbud som vi tror vil bli populært blant både Hana skole-elever og andre barn som ønsker å delta. Vi ser for oss å tilby to dager med tennis-SFO for rundt 1400 kr per måned, samt en dagstilbud for ca. 1000 kr/mnd.

Sommercamp: Vi ønsker å introdusere en sommerferiecamp på dagtid for barn og ungdom. Dette er et tilbud som har hatt stor suksess hos våre naboklubber. Sommercampen gir våre aktive medlemmer en flott sommeraktivitet og gir samtidig andre barn og unge muligheten til å prøve tennis.

Samarbeid med Skoler og Barnehager: Vi ser for oss å samarbeide tett med skoler og barnehager. Dette kan inkludere besøk til tennishallen i løpet av skoledagen, og tilbud om tennisaktiviteter i gymtimene. Å tilrettelegge for tennisspill med barnehagebarn er også en naturlig del av dette samarbeidet.

Utvikling av Tennisskole: Vår tennisskole vil bli utvidet for å inkludere enda flere barn og ungdommer. Vi ønsker å tilby ukentlige tennistreninger for aldersgruppen 4 år og oppover, og gi dem muligheten til å oppleve mestring, fellesskap og tilhørighet gjennom tennis.

Ungdomstennis: Vi vil tilby skreddersydde treningsgrupper for ungdom. Noen vil ønske et ambisiøst og konkurransedrevet opplegg, mens andre vil ha et mer avslappet og lavterskel-tilbud. Vi vil imøtekomme begge disse behovene for å sikre at tennissporten forblir attraktiv for ungdom i alderen 13-19 år.

Voksentennis: Et økende antall voksne viser interesse for tennis. Vi vil fortsette å tilby innledende kurs, samt faste ukentlige treninger og konkurransetilbud for voksne. Dette inkluderer turneringer, interne ligaer og deltakelse i eksterne seriespill. Vi ønsker å skape et bredt spekter av tilbud for voksne spillere med ulike nivåer og ambisjoner.

Familietennis: Sandnes Tennisklubb legger vekt på å være en arena for familieaktiviteter. Vårt motto, «Tennis – en livslang familieidrett», gjenspeiler vår forpliktelse til å tilrettelegge for familieaktiviteter der alle aldre kan delta sammen.

«Prøv tennis»-arrangement: Vi vil fortsette å være synlige og utadvendte for å gi flere muligheten til å oppdage gleden ved tennissporten. Våre «Prøv tennis»-arrangementer vil være en viktig del av vårt engasjement for å spre interessen for tennis i lokalsamfunnet.